(6 port)
3 förp kokta svarta bönor (à 380 g) 
1 1/2 förp majskorn (à 340 g) 
585 g pastasås (tomat & chili) 
585 g pastasås (tomat & basilika) 
225 g riven ost 
12 vetetortilla (medium) 
3 dl gräddfil 
3/4 msk olja 
1 1/2 tsk spiskummin 
grönsallad
Sätt ugnen på 225°C. Smörj en ugnssäker form med oljan. Häll bönor och majs i en sil och spola med kallt vatten. Låt rinna av. Koka upp bönor och majs med den ena pastasåsen och spiskummin. Vänd ner hälften av osten. Fördela bön- och majsröran på tortillabröden och rulla ihop. Lägg dem med skarven ner i formen. Häll på den sista pastasåsen och strö över resten av osten. Sätt in formen i övre delen av ugnen ca 15 minuter eller tills enchiladan fått fin färg. Servera med gräddfil och gärna en sallad.